Praznovanje rojstnega dne

Rojstni dnevi po celi Sloveniji

 

Tematiko praznovanja izberemo skupaj z vami in otrokom ter jo prilagodimo spolu, starosti in številu otrok.
Na praznovanjih se prelevimo v  gusarje,  tabornike, kuharje, cirkusante in čarovnike, vesoljce, princeske in viteze, olimpijce, glasbenike in igralce, modne kreatorje in manekene, umetnike, lutkarje in še in še!

Kot dodatno ponudbo ponujamo poslikavo obraza (25 eur), oblikovanje z baloni (25 eur), najem napihljivih igral (po ceniku poslovnega partnerja glede na velikost igrala) ali karkoli drugega si zaželite.
Rajanje lahko traja celo noč, po želji poskrbimo tudi za uspavanje, bujenje in zajtrk, vi pa si medtem lahko privoščite kratek oddih.

Cena za osnovno dvourno animacijo (športni ali ustvarjalni rojstni dan) z 1 animatorjem za do 10 otrok je 105 EUR, kar vključuje organizacijo in pripravo individualnega programa, pripomočke in materiale ter animacijo.
Če so otroci stari do 5 let oziroma je otrok več kot 10, je zaradi varnosti in boljše izvedbe programa nujen dodaten animator, kar znaša 48 EUR za 2 uri.
Za tematske rojstne dneve se dogovori za doplačilo glede na dodatno pripravo programa in pripomočkov.
V primeru rezervacije 5 ali manj delovnih dni pred praznovanjem velja doplačilo 30 eur.

Za konkretne informacije glede praznovanja vašega otroka nam pišite na nika@customnanny.com.

Upamo na skupno rajanje! 🙂

*Vse cene so v evrih (€) in vključujejo DDV.
*Končna cena je odvisna od lokacije praznovanja.
*Cenik velja od 01.05.2022.

//Po potrditvi se animacijo lahko odpove najkasneje 7 dni pred zakupljenim terminom, prestavi pa najkasneje 24 ur pred datumom izvedbe (v primeru bolezni ali drugih nepredvidljivih okoliščin). V primeru, da odpoved ni ustrezna, se zaračuna strošek organizacije.//